Monday, December 9, 2013

Muffin-tea & work

Today was a pretty good day. I did not die of boredom at work... or at the long travel there and home again. I am still working with the black & white bureau. I keep fixing peoples "mistakes" on it. Or, they are more like misses with paint etc. but it's a pain in the ass to keep re-doing it! They're lucky I like to paint. x)

And this Blueberry Muffin tea kicks ass! 
Usually I dont like tea, so this must be good.

My shiny, pretty, favorite mug. :)


8 comments:

 1. I like your mug! If I can ever find it, I'll have to give the Blueberry Muffin tea a try, although I'm more of a coffee drinker.

  Will you show us a picture of the B&W bureau once you finally get it fixed? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank u! :) I'm a coffee drinker too, but this tea is really good, I might take a mug of tea more often than 3 times a year now. :P

   Of course! There are som other things that I want to show you also. It's a shame they sell the furniture so expensive.

   Delete
  2. Same here, I'm a coffee addict, but in the winter, I also drink tea. ^^ Yourmug is pretty. :D

   I was wondering if you can take pictures in the store too, your restoration job sounds really interesting.

   Delete
  3. Thank u. :D

   We dont have an actual store yet, just a small space at a gallery of some sort. I will ask ze boss tomorrow for the webpage atleast, where she keeps posting pics. :)

   Delete
 2. Kan inte köpa mer te nu. Vi har fått så mycket från kina som jag måste dricka upp. Ett paket kom i en tjock klump inslagen i papper. Sambon sa att jag måste ta undan "ganja-kakan" innan ungarna får för sig något. Men det var bara 14isen som fick samma associationer som honom..

  ReplyDelete
 3. Svar #1:Det finns det nog många som gör :) Följer du Jonna Jinton? Hon är 24 och lämnade Göteborg för att bosätta sig i ett hus/stuga i Grundtjärn. Mysig blogg, man blir inspirerad! Jag ska upp till Malmberget över jul/nyår. Sen ska vi vara lite i Sundsvall så lite norrland och urskog blir det allt ;)

  Mhm även fast man vill är det ju inte helt lätt att bara lämna allt… Men en dag så!

  Svar #2 (haha): Jag har aldrig ens blivit stucken/biten så förstår inte var denna rädsla kommer från. Jag har blivit en stadsbo helt enkelt. Usch! Ja, kan tänka mig att djuren får en del, stackarna <3 Men ja, det är bra med Norrland, inte så mycket fästingar :D det gillar vi!

  Jag vet faktiskt inte. Det är så mycket som spelar in. Jag vill ändå kunna och komma och hälsa på vänner och familj i Göteborg/Borås relativt enkelt, och som fotograf lär jag behöva kunna åka till Gbg/Stockholm och/eller någon annan större stad för att plåta. Andreas har ju släkt i Sundsvall, och det är skönt att känna lite folk dit man flyttar. Det kanske är lagom högt upp, går rätt bra med tåg till Stockholm också. Men ja, utanför stan/på landet såklart. Men jag vet inte. Samtidigt älskar jag Göteborg, orolig att jag skulle bli enormt uttråkad mitt i ingenstans haha, men det kanske är nyttigt..

  ReplyDelete
 4. Svar: Ja Jonna är mysig :D

  Japp, och i Malmberget är lilla jag född! Kan jag låta bli att fotografera?! haha bilder kommer absolut komma upp ;) Jo, Sundsvall är väl rätt lagom - men för mig som är så högt upp ifrån så räknas det knappt som Norrland ;) Kul att vi är några stycken som har tankarna att ta oss dit, om det blir så måste vi ju se till att ses!!

  Mhmm... jag gillar tåg, men man får åka 1-2 dagar innan man ska någonstans om man har en tid att passa för tex. jobb i Stockholm, ifall det blir förseningar. Har inte körkort och har inga tankar på att ta det heller i nuläget.

  ReplyDelete