Wednesday, February 20, 2013

Glasses!

No, I have not taken a picture yet, I'm too busy feeling weird and annoyed! :(
My eyesight is now perfect = I can see every pixel on the TV, lol. I mean, it's a good LCD and all, but omg... SUPER-SIGHT!
I was so annoyed at one point I took the glasses off and thought "screw this!", but then I noticed I could hardly see anything, haha.

I want to get used to this fast.

I bought coconut oil a week ago and tried it out as deodorant. Took a shower before bed and applied it, the next morning I smelled horrible! :/ Not sweat or anything, just a disgusting, old-hospital smell?!
I tried the oil on my face last night, since I could'nt use it for my armpits, xD but the same gross smell was there the next morning... It's hard to describe. The oil smells lovely in the jar and when it's new on the skin, but after a few hours... eew.

Going to check out what more I can use this oil for. I hate buying things and not use them! ^^

This is the one I got. It's pure coconut oil, raw and everything. Am I doing something wrong? Or does my skin just not like it?

5 comments:

 1. I början luktar man konstigt i armhålorna eftersom kroppen inte är van. Jag svettades som en fet gris första månaden jag gick över från vanlig till kokosolja xD men sen förstod kroppen vad jag höll på med så nu känner jag mig aldrig svettig i armhålorna :'D så det krävs vänjetid.

  När jag var och köpte kokosolja idag ville hon i butiken berätta för mig vad jag kunde använda den till och när jag sa att jag använder den som deodorant blev hon superfascinerad och ville veta allt, haha :D

  Annat jag gör med den är att använda den i godis/bakverk istället för smör. Också har jag den i håret ibland eftersom den hjälper till att hela trasiga hårstrån :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ok then! Men det luktar SÅÅÅ illa! xD Även efter en natt med oljan i ansiktet så luktade huden ässhål.
   Uh, kanske provar igen under en tid jag är ledig!
   Satte iallafall lite i hårtopparna efter duschen igår, det funkar bra :)

   Haha :P Jag hoppas fler och fler börjar med no poo till hela kroppen, då kanske det dyker upp företag som kan sälja naturliga produkter till normalt pris. Det kanske är en företagsidé? :D Fast det mesta vi använder finns ju på ICA...

   Delete
  2. Haha ja jag föreslog till min pojkvän att jag skulle öppna en no poo butik inne i stan men han tror inte den skulle gå runt :P tyvärr. jag hann bygga upp värsta affärsidén och bli väldigt pepp, haha!

   Delete
 2. Jag använder den på torra läppar och på hårtopparna, någon gång har jag haft den i ansiktet. Jag föredrar min egen ansiktskräm som jag har hittat på själv. Men jag kan tipsa dig om crearome.se där finns det recept och råvaror att tillverka själv egna produkter, det är bra mycket enklare än man kan tro och du vet vad du använder :). Min kräm innehåller kallpressad rapsolja o bivax en fantastisk kombo för min hud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah :) Ska kolla där sen när jag får råd att handla in lite godsaker :)
   Ja, det är bra att veta vad man egentligen kletar på huden!
   Skönt att du hittat en perfekt kombo. Jag får nog leta mig fram lite, än så länge har jag använt olivolja till hela kroppen och ansiktet, men det kan bli lite för "oljigt" emellanåt ^^
   Är det något speciellt med kallpressad olja? Kan man köpa bivax på ICA eller det är crearome.se som gäller? ;P

   Delete