Wednesday, December 31, 2014

Damn you, fireworks... & Happy New year!

Our doggies get so scared. :(
And what a mess all that scraps do in nature.
It was many years ago I enjoyed fireworks. I still enjoy the evening of course - todays plan is awesome food, awesome nuts, fruits and icecream, and some awesome movies!
I prefer loud movies with my awesome surround system, x) especially now when we try to mask the sound of fireworks and such.

Much awesomeness! xD

HAPPY NEW YEAR, CUPCAKES! <3


7 comments:

 1. Ja de är verkligen onödiga, tycker så synd om alla rädda hundar :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag med! Men det är vi människor det - vi går före alla andra tydligen. Anyway... think happy thoughts! :P

   Hoppas du får en trevlig OB för att du jobbar idag btw. ;D

   Delete
 2. Kaninerna reagerade olika. Wilmis satt ute helt oberörd medan Pooki gömde sig i halmen. Idag var de som vanligt igen. Men jag håller med de är onödiga.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw, stackaren! Det är lite som med vår minsta hund, hon vill helst ha något över huvudet - det känns nog säkrast så. ^^

   Delete
 3. Svar: Ah, den sidan har jag kikat på för länge sedan men sen glömt bort - måste ta en ny titt tror jag :D Ja, naturlig deo fungerar ju lite annorlunda än de man använt hela livet, tog ett tag för mig att vänja mig vid den jag gjort själv men nu fungerar det jättebra tycker jag :) Inte testat den i samband med träning/att jag är väldigt aktiv än dock. Ja, tandkräm måste vi också byta ut. Framförallt är förpackningarna tandkräm kommer i Inte bra mot naturen. Men har inte hittat något bra alternativ. Lush har tandtabletter som var bra men det var alldeles för dyrt för allt för få :/ Ja, avskyr starka, "parfymiga" dofter :(

  ReplyDelete